Orar & Abonamente

program Alemar 1

Pentru primii tai pasi in Capoeira este bine sa incepi cu clasele de incepatori, care au loc in fiecare zi si care sunt coordonate de Profesor Minhoca si Pirata. Clasele de avansati ofera un alt ritm si nivel pentru cei care acumuleaza deja experienta, cunostinte si abilitati.

De asemenea, reprezentand o parte importanta a acestei arte martiale, clasele de acrobatie sunt menite sa dezvolte si sa perfectioneze nu numai elemente acrobatice ce se regasesc si in alte sporturi, ci mai ales elemente specifice Capoeirei.  

 Pe langa activitatea fizica, Capoeira ilustreaza un univers intreg, o cultura veche, tumultoasa si plina de aventuri si un mod special de sarbatorit viata. De aceea regăsiți și ore de muzica, unde exersam cantece, ritmuri, structura unei baterii, atat cu instrumente, cat si cu vocea. 

Pentru copii sunt alocate clase precum acrobație (Luni) și de Capoeira, de Miercuri pana Sambata. Intrucat o dezvoltare adecvata este esentiala, urmarim evolutia nu numai pe plan fizic, ci si pe plan mental, emotional si artistic. De asemenea, interactiunea cu persoane noi, cu o noua cultura si o noua limba ajuta la formarea celor mici. Aceste clase sunt coordonate de Adina si Bibi, studente ale Profesorului Minhoca.

 

  • Pentru ca esti curios si noi vrem alaturi oameni cu gust pentru explorare, prima sedinta este gratuita. Ulterior, se comunica și alte detalii.